Olimpiyatların yolu Trabzon'dan

Londra olimpiyatları’na gidecek sporcuların belirleneceği 2012 Londra Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıtası Kota Müsabakaları, 14-22 Nisan tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak.Hayri Gür Spor Salonu’nda yarın başlayacak olan müsabakalara 45 ülkeden 225 civar

Olimpiyatların yolu Trabzon'dan

Londra olimpiyatları’na gidecek sporcuların belirleneceği 2012 Londra Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıtası Kota Müsabakaları, 14-22 Nisan tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak.

Hayri Gür Spor Salonu’nda yarın başlayacak olan müsabakalara 45 ülkeden 225 civarında sporcu katılacak. Türkiye adına ise 10 milli sporcu Londra bileti almaya çalışacak.

 

14-22 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalar öncesi bir otelde yapılan basın açıklamasında konuşan Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, “Türkiye'nin 10 sporcu ile katılacağı müsabakalarda 6-7 sıklette çok iddialıyız. Londra Olimpiyatları'nın yolu Trabzon’dan geçecek.

 

Olimpiyat vizesi almamızın öneminin farkındayız. Bu müsabakalar Türk boksu ve ülkemizin Londra'da temsili açısından çok önemli. O nedenle özellikli taraftar anlamında herkesten destek bekliyoruz” ded. Hayri Gür Spor Salonu'nda yarın saat 15.00'de başlayacak olan Avrupa Kıtası Olimpiyat Kota Müsabakaları'nda Türkiye A Milli Boks Takımı kadrosunda yer alan sporcular ve kiloları şöyle:

 "49 kiloda Ferhat Pehlivan, 52 kiloda Selçuk Eker, 56 kiloda Mehmet Topçakan, 60 kiloda Fatih Keleş, 64 kiloda Yakup Şener, 69 kiloda Abdülkadir Köroğlu, 75 kiloda Adem Kılıççı, 81 kiloda Bahram Muzaffer, 91 kiloda Erhan Muhammet Acı ve son olarak 91 kiloda Ümit Can Patır"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor