Olimpiyatlara Van'da büyük ilgi

Van-Asya İpek Yolu Turizm, Ticaret ve Sanayi Fuarı’nda en büyük ilgiyi EYOF Trabzon 2011 standı görüyor.19 Ekim Salı günü açılan fuarda 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın standına Vanlıla

Olimpiyatlara Van'da büyük ilgi

Van-Asya İpek Yolu Turizm, Ticaret ve Sanayi Fuarı’nda en büyük ilgiyi EYOF Trabzon 2011 standı görüyor.

19 Ekim Salı günü açılan fuarda 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın standına Vanlılar büyük ilgi gösteriyor.

Oyunların yapılacağı spor tesisleri ve bugüne kadar yapılan çalışmaların fotoğraflarının yer aldığı stantı ziyaret edenlere tanıtıcı broşürler dağıtılarak bilgilendirme yapılıyor.

Trabzon 2011 Genel Koordinatör Yardımcısı Hayri Güner, Türkiye tarihinde ilk kez Trabzon’da yapılacak olimpiyatların tüm ülke sathında, hatta dış ülkelerde de tanıtımını yapmak için çaba sarf ettiklerini belirterek, “Ülkemiz ve Trabzon’un olimpiyatlardan her alanda azami yararı sağlaması için tanıtım çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Hem olimpiyatları izlemek, hem de sonrasında Trabzon’a turist akınını devam ettirmek için tanıtım çok önemli. Çalışmalarımızı oyunlara doğru daha da arttıracağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor