Olimpiyatlara son...?

Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na (EYOF) geri sayım sürüyor. EYOF Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba ve üyeleri ile Oyunlara katılacak 49 ülkenin kafile başkanları, organizasyonda kullanıla

Olimpiyatlara son...?

Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na (EYOF) geri sayım sürüyor.

EYOF Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba ve üyeleri ile Oyunlara katılacak 49 ülkenin kafile başkanları, organizasyonda kullanılacak Mehmet Akif Ersoy Olimpik Yüzme Havuzu, 19 Mayıs Spor Salonu, Beşirli Tenis Kompleksi, Arsin, Araklı ve Of Spor Salonlarını gezdiler.

Oyunlar Genel Koordinatör Yardımcısı Yaşar Ulusoy, herhangi bir sorunlarının bulunmadığını belirterek, "Misafirlerimiz, tesislerimizi gezdiler ve çok beğendiler. Tesislerin gayet güzel olduğunu söylediler. Bir önceki ziyarette, bitmesinden endişe duydukları tesislerin bittiğini görünce 'Türkler kısa bir sürede bunları yapabildi' dediler. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor