"Olimpiyatlar öncesi önemli bir adım attı"

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Türkiye 2013 Organizasyon Komitesi Başkanı Jim Boyce  bu organizasyonun Türkiye için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Türkiye olimpiyatları da düzenlemek için önemli bir adım attı. Bu kupa dünya genelinde yayınlanacak. T

"Olimpiyatlar öncesi önemli bir adım attı"



FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Türkiye 2013 Organizasyon Komitesi Başkanı Jim Boyce  bu organizasyonun Türkiye için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Türkiye olimpiyatları da düzenlemek için önemli bir adım attı. Bu kupa dünya genelinde yayınlanacak. Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir organizasyon. Belki de bu organizasyondan sonra Türkiye FIFA Dünya Kupası'nı düzenleyecek" ifadelerini kullandı.

Boyce, Türkiye'de yaşanan olayların turnuvanın güvenliğini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini söylerek, şunları kaydetti: "Bence medya bazen bir sorunun en kötü taraflarını gösteriyor. Son 24 saattir İstanbul'dayım ve hiçbir sorun görmedim. Şüphesiz ki FIFA güvenlik kurulları her şeyi organize etti. Güvenlikten çok memnunuz. Bütün takımlar Türkiye'ye geldi ve hiçbir sorunla karşılaşmadı. Dünyaya Türkiye'den olumsuz bir mesaj göndermeyelim. Çünkü böyle bir şey söz konusu değil. Güvenlikte hiçbir sorun oluşmayacaktır. Mevcut güvenlik önlemleri FIFA'nın standartlarını uygun. Herhangi bir rahatsızlığımız yok."

Boyce, bilet satışlarından memnun olduklarını belirterek, turnuvada şampiyonluğa İspanya'nın bir adım daha yakın olduğunu savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor