Olimpiyat Şampiyonuna ceza!

 Tazegül, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Milli Takım Antrenörü Ali Şahin ile birlikte Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti. Tazegül, burada yaptığı konuşmada, Rektör Gökbel'in kabulünün kendisini gururla

Olimpiyat Şampiyonuna  ceza!

 

Tazegül, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Milli Takım Antrenörü Ali Şahin ile birlikte Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

 

Tazegül, burada yaptığı konuşmada, Rektör Gökbel'in kabulünün kendisini gururlandırdığını söyledi.

 

“İnşallah ben de bir gün bu üniversitede okurum” diyen Tazegül, şunları kaydetti: “Başarı için yıllardır çalışıyoruz. Kısa bir süre değil. Yılların emeği var. Hocama ve federasyon başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başarının arkasında bir ekip çalışması var. Herkese duaları ve destekleri için teşekkür ediyorum. Beni takip etmeye devam etsinler.” 

 

 

 

Şampiyon ama radardan kaçış yok

 

Konya'daki programına yetişmek için biraz hızlı araç kullandığını ifade eden Tazegül, iki defa 160 kilometre hızla radara girdiğini söyledi.

 

Trafik polislerinin kendisini tanıdığını anlatan Tazegül, “Bana 'seninle gurur duyuyoruz ama ceza yazmak zorundayız' dediler. İki defa radara girdim ve toplamda 638 lira ceza yedim. Hız tutkum yok ancak toplantıya yetişeyim diye hız yaptım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler