Olimpik branşlarda açık tartışma

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, olimpik spor federasyonlarının sorunlarının dinlendiği “Açık Tartışma” toplantısı düzenledi.Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve yöneticiliğini Türkiye Milli Olimpiya

Olimpik branşlarda açık tartışma

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, olimpik spor federasyonlarının sorunlarının dinlendiği “Açık Tartışma” toplantısı düzenledi.

Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve yöneticiliğini Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu üyesi Hasan Arat'ın yaptığı toplantıya, Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, TMOK Başkanı Togay Bayatlı, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Esat Yılmaer ve olimpik spor federasyonları başkanları ile yöneticileri katıldı.

“Açık Tartışma”da, “Uluslararası spor dünyasında daha etkin olmak ve uluslararası ilişkileri güçlendirmek için neler yapabiliriz”, “Yakın gelecekteki spor etkinliklerinin tanıtımı nasıl artırılabilir” ve “TMOK ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Londra 2012 ve Sochi 2014 hazırlıklarında olimpik federasyonlara nasıl destek olabilir” konularında federasyon başkanları görüşlerini ifade etti.

Toplantının açılışında konuşan Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Türkiye'nin önemli organizasyonlar düzenlediğini, spora ve tesisleşmeye önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, bu deneyimlerin ve yatırımların başarıyı da beraberinde getireceğini düşündüklerini söyledi.

Sponsorluk konusunda bazı federasyonların şansız olduğunu da kaydeden Özak, bu federasyonların bütçelerinin gelecek yıl artacağını sözlerine ekledi.

Toplantı, federasyon başkanları ve yöneticilerinin görüşlerini bildirmelerinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor