Olcan;"Keşke bir imkanım daha olsa"

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Olcan Adın, U20 Dünya Kupası’nın genç futbolcular için çok önemli olduğunu vurguladı. U20 Dünya Kupası’nda daha önce görev aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Olcan, “Keşke bir imkanım olsa da U20 Dünya Kupası’nda yeni

Olcan;"Keşke bir imkanım daha olsa"
Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Olcan Adın, U20 Dünya Kupası’nın genç futbolcular için çok önemli olduğunu vurguladı.
 
U20 Dünya Kupası’nda daha önce görev aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Olcan, “Keşke bir imkanım olsa da U20 Dünya Kupası’nda yeniden yer alabilsem. Hayatımda yaşadığım en güzel dönemlerden bir tanesidir. İnşallah katılacak gençlerimiz kıymetini bilirler. Biz o zaman tam olarak değerini anlamadık. Ama şu an turnuva ülkemizde ve büyük reklam yapılıyor. O dönemde ise hiçbir maçımız yayınlanmamıştı ama buna rağmen müthiş bir organizasyondu. Şu an kadrolar günler öncesinden açıklanıyor, maçlar canlı yayınlanacak, her gün gazetelerde haberler yer alıyor, basın toplantıları yapılıyor. İnşallah milli takımımız da bu turnuvayı iyi geçirir” dedi.
 
Trabzon'daki maçlara kesinlikle gideceğini dile getiren Olcan, “İnanılmaz güzel bir turnuva olacak. Dünyanın gelecekteki en iyi oyuncuları bu turnuvada olacak. Büyük takımların scoutları da bu turnuvaları izleyecek." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor