Olcan'ın gözü kupada!

Fırtına’nın yıldız isimlerinden Olcan Adın iddialı açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Gençlerbirliği karşısında sezonun en iyi oyunlarından birini sergilediklerini ifade ederek, “Trabzonspor büyük bir kulüp. Bizler de buraya g

Olcan'ın gözü kupada!

Fırtına’nın yıldız isimlerinden Olcan Adın iddialı açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Gençlerbirliği karşısında sezonun en iyi oyunlarından birini sergilediklerini ifade ederek, “Trabzonspor büyük bir kulüp. Bizler de buraya geldiğimiz için büyük futbolcularız, büyük takımın oyuncularıyız. Bunu sahaya yansıttığımızda neler olacağı ortada. Gençlerbirliği maçında da bu görüldü. Skor avantajını elde ettiğimizde çok daha özgüvenli oynuyoruz. Sahada daha rahat hareket ediyoruz. Bu durum son üç maçta da sahaya yansıdı” dedi.

‘Gücümüz var’

Kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini söyleyen Olcan, hedeflerinin Türkiye Kupası olduğunu vurguladı. Yıldız futbolcu, “Bizim için önemli olan kupa. Orada da bu iyi futbolu devam ettirmeyi amaçlıyoruz. Zaten son 3 haftadır gösterdiğimiz performans bizi kupa adına umutlandırıyor. Gol yemeden kazanıyoruz. Tek hedefimiz olan Türkiye Kupası’nı da inşallah kazanırız. Bunu başaracak gücümüz fazlasıyla var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor