Olcan'ın golüne ilginç yorum

 Trabzonspor'da Sivasspor maçının 10’uncu dakikasında omuzundan sakatlanan Kaptan Tolga Zengin, "Olcan'ın gol attığı yerden taksi 20 TL yazardı" dedi. "3 HAFTA SONRA TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLARIM"Sakatlanmasının ardından 3 hafta geçtiğini hatırlatan Tolga

Olcan'ın golüne ilginç yorum

 

Trabzonspor'da Sivasspor maçının 10’uncu dakikasında omuzundan sakatlanan Kaptan Tolga Zengin, "Olcan'ın gol attığı yerden taksi 20 TL yazardı" dedi.
 
"3 HAFTA SONRA TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLARIM"
Sakatlanmasının ardından 3 hafta geçtiğini hatırlatan Tolga Zengin, "İstanbul’da kontrolün ardından kolumdaki askıyı çıkardık ve takımdan ayrı antrenmanlara başladım. 3 hafta sonra bir kontrol daha yapılacak.
 
Ondan sonra da takımla çalışmalara başlamayı ümit ediyorum. Sakatlığım nedeniyle takımdan ayrı kaldım ancak düzeldikten sonra iyi çalışıp kendimi görev için hazır halde tutacağım" dedi.
 
OLCAN’IN GOLÜNE İLGİNÇ YORUM: TAKSİ 20 LİRA YAZARDI
Olcan’ın Kasımpaşa maçında çok güzel bir gol attığını sözlerine ekleyen tecrübeli kaleci, "Taksi o gole 20 lira yazardı. Olcan çok iyi bir futbolcu. Zor dönemler geçiriyordu. Biz kendisine destek olmaya çalışıyorduk.
 
Trabzonspor’a transfer olmasında benim de emeğim vardır. Çok istedim gelmesini. Bir oyuncu istediği performansı gösteremeyince zorluklar yaşar. Attığı gol sonrası eminim istediği performansa ulaşacaktır.
 
Olcan kişiliği çok iyi olan, başarılı bir futbolcu. Böyle oyunculara Trabzonspor’un ve Türk futbolunun ihtiyacı var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler