Olcan'da son durum!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisine yönelik cevap verirken Olcan Adın hakkında son durumu da açıkladıBaşkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüpteki olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını belirterek bu nedenle bazı kişilerin kend

Olcan'da son durum!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisine yönelik cevap verirken Olcan Adın hakkında son durumu da açıkladı

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüpteki olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını belirterek bu nedenle bazı kişilerin kendilerine tepki gösterdiğini söyledi. 

"OLCAN İÇİN TAKIMIN MENFAATLERİ NEYİ GEREKTİRİYORSA..."

İsmi sık sık Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Olcan Adın konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Olcan ile tatilden geldikten sonra konuşacağız. Trabzonspor'un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Kalmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor