Olcan'da flaş gelişme!

Olcan Adın'ın menajeri Fazıl Özdemir çarpıcı açıklamalarda bulundu.Olcan Adın'ın takımdan ayrılmak istediğini Trabzonspor yönetimine bildirdiklerini ifade eden Özdemir, "Kesin olan bir şey var ki Olcan gelecek sezon Trabzonspor'da olmayacak. Olcan ligin ş

Olcan'da flaş gelişme!

Olcan Adın'ın menajeri Fazıl Özdemir çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Olcan Adın'ın takımdan ayrılmak istediğini Trabzonspor yönetimine bildirdiklerini ifade eden Özdemir, "Kesin olan bir şey var ki Olcan gelecek sezon Trabzonspor'da olmayacak. Olcan ligin şu anda en iyi oyuncusu. Dolayısıyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın onu istemesi çok normal. Galatasaray ve Beşiktaş'tan henüz bir teklif almadık. Olcan'ın bonservisini kim alırsa biz o takımla görüşürüz" şeklinde konuştu.

Özdemir, "Olcan Adın'ın 'Beşiktaş'a gitmek istiyorum' şeklinde bir açıklaması oldu mu?" sorusuna ise 'bir bilgim yok' demekle yetindi.

HACIOSMANOĞLU GİTMEYECEK DEMİŞTİ

Olcan cephesinden gelen bu açıklama Bordo mavili camiada adte şok etkisi yarattı. Bilindiği gibi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Olcan için “Kesinlikle satmayacağız. Gelecek sezon için kurulacak kadronun en önemli parçalarından biri olacak” şeklinde bir çok kez açıklamalarda bulunmuştu. Başkanın yanı sıra yöneticilerde her açıklamalarında Olcan için çıkan haberlerin tamamen menajer oyunu olduğunu iddia etmişti.

Bu gelişmelerin üzerine taraftarların da tepkileri artarken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Kesinlikle satmayacağız” şeklindeki sözünü tutup tutmyacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor