Olcan'a yeni sözleşme!

Trabzonspor’un bu sezonki tartışmasız en formda ismi Olcan’ın transfer söylentileriyle anılması yönetimi harekete geçirdi.  Bordo-Mavili idareciler, sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan başarılı oyuncuyla yeni bir mukavele yapmak için kolları s

Olcan'a yeni sözleşme!
Trabzonspor’un bu sezonki tartışmasız en formda ismi Olcan’ın transfer söylentileriyle anılması yönetimi harekete geçirdi.  Bordo-Mavili idareciler, sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan başarılı oyuncuyla yeni bir mukavele yapmak için kolları sıvadı.
 
Ortaya koyduğu hırslı futbolu ve istikrarlı yapısıyla Trabzonspor taraftarının da takım içindeki en güvendiği futbolculardan biri olan Olcan’la yapılması düşünülen yeni sözleşmenin detayları ise 29 yaşındaki oyuncunun reddedemeyeceği cinsten olacağı öğrenildi. Yönetim daha bu sezonun bile bitmesini beklemeden Olcan’la masaya oturacak.
 
Şu anda Trabzonspor’da yıllık 875 bin Euro garanti para ve 10 bin Euro maç başı ücret alan Olcan’a yaklaşık oldukça yüksek bir miktar teklif edilecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bizzat yapacağı görüşmelerde tecrübeli oyuncu için 2 milyon Euro gibi tavan ücretlere yakın bir teklif yapacağı bildirildi.
 
Bir çok takımın radarında olan Olcan için Bordo-Mavili idarecilerin yapmayı düşündüğü sözleşme süresi ise 3 yıllık. Bu arada sözleşmede kesinlikle, ‘belirli bir bedel ödenip serbest kalır’ maddesi olmayacağı söyleniyor. 
 
Seve seve ‘devam’ diyor
 
Trabzonspor’da yönetim içerisinde bu gelişmeler yaşanırken, Olcan Adın’ın düşünceleri de taraftarlar arasında merak ediliyor. Edinilen bilgiye göre Olcan’ın da idarecilerin kendisi hakkındaki düşüncelerini yakından takip ettiği belirtildi. Her fırsatta Bordo-Mavili formayı giymekten mutluluk duyduğunu ifade eden Olcan, yeni sözleşmeye de sıcak bakıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler