Olcan'a solbek sürprizi!

 Teknik Direktör Mustafa Akçay, dün oynanan maçın 59'uncu dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden Celustka’nın yerine yeni transferlerden Florent Malouda’yı oyuna almıştı. Ancak teknik direktör Akçay’ın yaptığı bu değişiklikten çok Olcan’ı savunmanın so

Olcan'a solbek sürprizi!

 Teknik Direktör Mustafa Akçay, dün oynanan maçın 59'uncu dakikasında sakatlanarak sahayı terk eden Celustka’nın yerine yeni transferlerden Florent Malouda’yı oyuna almıştı. Ancak teknik direktör Akçay’ın yaptığı bu değişiklikten çok Olcan’ı savunmanın soluna çekmesi dikkat çekti. Fenerbahçe’de oynadığı dönemden solbek mevkiine alışık olan Olcan, Gaziantepspor, ardından da Trabzonspor’da uzun bir süredir sol açık olarak görev yapıyordu. Teknik direktör Akçay’ın, Malouda form tuttuktan sonra Olcan’ı beke çekip, önünde bu futbolcuya şans tanımayı planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler