Olcan'a sevgilisi böyle sahip çıktı

Fenerbahçe maçında kaçırdığı gollerle bir anda gündemin ilk sırasına oturan Olcan Adın hakkındaki tweetlere cevap, çok yakınındaki bir isimden geldi.Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan zorlu mücadelede Trabzonsporlu Olcan Adın'ın yakaladığı iki ne

Olcan'a sevgilisi böyle sahip çıktı

Fenerbahçe maçında kaçırdığı gollerle bir anda gündemin ilk sırasına oturan Olcan Adın hakkındaki tweetlere cevap, çok yakınındaki bir isimden geldi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan zorlu mücadelede Trabzonsporlu Olcan Adın'ın yakaladığı iki net fırsatı gole çevirememesi, bordo mavili taraftarları çıldırttı.
 
Twitter Türkiye gündemine bir anda giriş yapan başarılı futbolcu hakkında yapılan yorumlardan bazıları ise sınırları aştı.
 
Özellikle Olcan'ın el yazısı olduğu öne sürülen tweet tepki çekerken, benzer eleştiriler üzerine Olcan'ın hayat arkadaşı Begüm Baştoğ, "Ayağındaki ağrıya rağmen son ana kadar şerefinle mücadele ettin şanssızlığın bedeli bu ağır laflar olmamalı! Biraz insaf!!" yazan bir tweet gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor