Olcan'a Salih engeli!

 Galatasaray, Trabzonsporlu Olcan Adın'ın transfer görüşmelerini 2 gün önce KAP'a bildirdi ancak geçen bu sürede transfer resmiyet kazanamadı.Galatasaray ile Trabzonspor Kulübü arasındaki zorlu Olcan pazarlığı olumlu sonuçlanmış ve sarı kırmızılı kulüp ge

Olcan'a Salih engeli!

 Galatasaray, Trabzonsporlu Olcan Adın'ın transfer görüşmelerini 2 gün önce KAP'a bildirdi ancak geçen bu sürede transfer resmiyet kazanamadı.

Galatasaray ile Trabzonspor Kulübü arasındaki zorlu Olcan pazarlığı olumlu sonuçlanmış ve sarı kırmızılı kulüp geçen sezonun devre arasında Kayserispor'dan transfer ettiği Salih Dursun'u da Olcan'a karşılık Karadeniz ekibine vermeyi kabul etmişti. Trabzonspor Salih takasına olumlu baktı ancak Bordo mavili kulüp ile Salih Dursun arasındaki pazarlık bir türlü sonuçlanmadı. Galatasaray'dan yılda 1.2 milyon kazanan ancak sezonun ikinci yarısında tek bir resmi maçta oynayamayan Salih, Trabzonspor'dan 1.8 milyon yıllık ücrette diretti. Trabzonspor ise Salih'e Galatasaray'dan aldığı ücretin aynısını vermeyi öneriyor. Pazarlık sürüyor ancak Salih'in menajeri, oyuncusuna yurt dışından da teklif olduğunu ileri sürerek, Trabzonspor'un teklifine henüz olumlu yanıt vermedi. Böylece Trabzonspor ile Salih Dursun arasındaki pazarlık yüzünden Galatasaray Olcan Adın transferini resmi olarak açıklayamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor