Olcan ve Yusuf'a yeni sözleşme

Trabzonspor Olcan Adın ve Yusuf Erdoğan hakkında çıkan spekülasyonlara sonunda son vermeye karar  verdi. Yönetimin bir türlü yeni sözleşme imzalamadığı iki futbolcuyla gelecek günlerde görüşme yapılacak. Sözleşmesinin bitmesine  1 yıl kalan Olcan için Gal

Olcan ve Yusuf'a yeni sözleşme
Trabzonspor Olcan Adın ve Yusuf Erdoğan hakkında çıkan spekülasyonlara sonunda son vermeye karar  verdi. Yönetimin bir türlü yeni sözleşme imzalamadığı iki futbolcuyla gelecek günlerde görüşme yapılacak.
 
Sözleşmesinin bitmesine  1 yıl kalan Olcan için Galatasaray ve Beşiktaş iddiaları çıkması üzerine yönetim bu futbolcuyla 2018 yılına kadar sözleşme önerecek. Bu sezon 875 bin Euro  garanti ücret ve maç başı 10 bin Euro para kazanan Olcan' önümüzdeki sezon garanti ücreti 950 bin Euro’ya yükselecek. Yönetimin, yeni sözleşmede ise Olcan’ın yıllık ücretini yaklaşık yüzde 50 zamla 1.3 milyon Euro yapmayı teklif etmesi bekleniyor.
 
 
Yönetimin önümüzdeki günlerde masaya oturacağı bir diğer isim ise Yusuf Erdoğan. Genç futbolcunun bonservisi şu anda pilot takım 1461 Trabzon’da bulunuyor. Yönetim önce bonservisi alacak, ardından Yusuf’a 5 senelik sözleşme teklif edecek. Genç oyuncu şu anda senelik 100 bin TL garanti ücret alıyor. Yönetim Yusuf’a takım içinde dengeleri koruyacak ancak hakkını da verecek bir ücret teklif edecek.
 
Bordo-Mavililer, iki oyuncuyla anlaşma sağladıktan sonra sezon bitiminde imzalar atılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor