Olcan transferini anlattı!

Trabzonspor'da transferden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Olcan Adın transferine ilişkin konuştu.İYİ BİR İNSAN KAZANDIK Bekiroğlu, "Olcan Adın tüm Türkiye'nin beğendiği ve taktir ettiği bir oyuncu. Öncelikle böyle bir futbolcuyu kazandığım

Olcan transferini anlattı!

Trabzonspor'da transferden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Olcan Adın transferine ilişkin konuştu.

İYİ BİR İNSAN KAZANDIK
Bekiroğlu, "Olcan Adın tüm Türkiye'nin beğendiği ve taktir ettiği bir oyuncu. Öncelikle böyle bir futbolcuyu kazandığımız için keyifimi ve mutluluğumu belirtmek isterim.

Aynı zamanda çok da iyi bir insan kazandık. Camiamıza hayırlı olsun. Tabiki Gaziantepspor'un da en önemli oyuncularından birtanesi. Dolayısıyla onların da böyle önemli bir oyucudan vazgeçmeleri kolay bir süreç değil. Uçağa gidiyordum o esnada telefon elimde yine görüşmelerimi gerçekleştiriyordum sonrasında tam uçağa binecektim

Antepli yöneticiler fedakarlık gösterip geri çağırdılar yeniden görüşelim dediler ve uçağın kapısından geri dönüp tekrar Olcan transferini görüştük, artılarını eksilerini birlikte tarttık çok da uzun bir süreç oldu ama netice olarak Olcan Trabzonspor'da camiamıza hayırlı olsun" dedi.

"ŞARTLAR OLURSA TRANSFER OLUR" Devamı sayfa 2'de


Bekiroğlu, "Olcan için ciddi fedakarlıklar yaptık, yapabileceklerimizin maksimumunu yapmaya çalıştık. Tabiki Gaziantepspor'un da daha büyük beklentileri vardı. Ama sonunda anlaştık ve İbrahim Kızıl bey ile uzlaştık.

Onlar da bizlere sağolsunlar ellerinden geldiğince esnediler. 4 buçuk yıllığına anlaştık Olcan ile. Bu sezonun sonuna kadar yarım sezon bu sezondan sonra da 4 yıllığına bizim Olcan Adın" diye konuştu.

"Bizim son derece güçlü kadromuz var nokta bir iki transfer yapmak konusunda uzlaşmıştık koşullar bize uyarsa tabiki, Olcan da bunlardan biriydi" diyen Bekiroğlu, "Yine koşullar uyarsa ancak transfer yapmak amacımız var yoksa Trabzonspor takımı yeterlidir bu ligi sonuna kadar götürecek ve şampiyonluğu da elde edecek şekilde kurulmuştur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor