Olcan, "Tesadüf değil"

Trabzon formasıyla bu sezon attığı iki frikik golü ile dikkat çeken Olcan Adın, “Bu goller kesinlikle tesadüf değil, çok çalışmanın ürünü... İnsanın emeğinin karşılığını bu şekilde alması çok keyifli” dedi Bordo-Mavili takımda zaman zamanmüthiş işler yapa

Olcan, "Tesadüf değil"
Trabzon formasıyla bu sezon attığı iki frikik golü ile dikkat çeken Olcan Adın, “Bu goller kesinlikle tesadüf değil, çok çalışmanın ürünü... İnsanın emeğinin karşılığını bu şekilde alması çok keyifli” dedi
 
Bordo-Mavili takımda zaman zamanmüthiş işler yapan zaman zaman da kabuğuna çekilen Olcan Adın, değerlendirmelerde bulundu. Bu sezon ligdeki Kasımpaşa ve G.Birliğimaçlarında frikikten attığı enfes gollerin kesinlikle tesadüf olmadığını ifade eden süper solak “İdmanlarda özel olarak frikik çalışması yapıyorum. Kimse bana gelip de bu goller tesadüf diyemez. Bu gollerin hepsi çok çalışmanın ürünü. İnsanın emeğinin karşılığını bu şekilde alması çok keyifli” ifadelerini kullandı.
 
‘BURADA OLMAK HUZUR VERİYOR’
 
Olcan, yaptığı açıklamada G.Birliği maçındaki patlamanın normal olduğunu ifade etti. Eskişehir karşılaşmasındaki ktü sonucu telafi etmek için takım olarak birbirlerine söz verdiklerini belirten Olcan “Farklı sonuç almak ve kendimizi affettirmek istiyorduk. İşin psikolojik tarafını çözmüştük” dedi. Türk ve yabancı futbolcuların bu kadar iyi kaynaştığı bir takımı daha önci görmediğini de belirten Olcan, “Oyuncular idmandan çok önce tesislere gelip sohbet ediyor, oyun oynuyor. Aile ortamı var. Burada olmak banamutluluk veriyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler