Olcan: Takımı ayağa kaldıracağız

Bordo-Mavililer için Avrupa Ligi’ndeki müthiş başarının dışında işler istendiği gibi gitmedi. Kupaya erkenden havlu atan Fırtına, ligde de şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Son dönemde alınan istikrarsız sonuçlara bir de Fenerbahçe maçındaki olaylar e

Olcan: Takımı ayağa kaldıracağız

Bordo-Mavililer için Avrupa Ligi’ndeki müthiş başarının dışında işler istendiği gibi gitmedi. Kupaya erkenden havlu atan Fırtına, ligde de şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Son dönemde alınan istikrarsız sonuçlara bir de Fenerbahçe maçındaki olaylar eklenince, futbolcuların morali tamamen alt üst oldu.

Bunun üzerine kaptan Onur Kıvrak ve Olcan Adın duruma el koydu. Arkadaşlarıyla bir araya gelerek kısa süreli bir toplantı yaptı. Onur ve Olcan, “Son dönemde istemediğimiz şeyler yaşandı. Önce Emre’nin rahatsızlığı ardından Fenerbahçe maçındaki olaylar. Ancak bunları bir kenara bırakarak bir an önce Sivasspor maçına odaklanmamız gerekiyor. Bizim için sezonun en önemli sınavlarından biri olacak. Kazanırsak puan tablosunda rakibimizi geçeceğiz. Ayrıca galibiyet serisi için de iyi bir fırsat yakalayacağız. Şimdi birlik olup, bu takımı ayağa kaldırmalıyız” ifadelerini kullandılar. Bu sözlere diğer futbolcuların da hak verdikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor