Olcan oldu bir imza kaldı …

 Gaziantepspor önemli oyuncusu Olcan Adın, Trabzonsporlu oldu.Daha önce bir takımla anlaşabilmek için Almanya’ya giden Sezer Badur+ 3.250.000 €  karşılığında Gaziantepspor ile el sıkışan Trabzonspor,Olcan ile hücum gücüne önemli bir katkıda bulundu.Aslen

Olcan oldu bir imza kaldı …

 

Gaziantepspor önemli oyuncusu Olcan Adın, Trabzonsporlu oldu.

Daha önce bir takımla anlaşabilmek için Almanya’ya giden Sezer Badur+ 3.250.000 €  karşılığında Gaziantepspor ile el sıkışan Trabzonspor,Olcan ile hücum gücüne önemli bir katkıda bulundu.

Aslen Balıkesirli olan, bir ara Fenerbahçe nin A-2 takımında istediği şansı bulamayan ve Gaziantepspor da yıldızı yükselen Olcan Adın, Trabzon’da, 5 Ocak tarihinde Trabzonspor'a resmen imza atacak. Olcan Trabzonspor'la 3+1 yılı opsiyonlu sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'ın da istediği Olcan Adın , transfer dönemi resmen 5 ocak tarihinde başlayacağı için, oda Torric Jebrin gibi sadece 3 ocak da ki Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Her iki futbolcunun ve Volkan Şen’in PSV Eındhoven karşılaşması için,isimleri UEFA ya bildirilecek yeni takım listesi arasında yer olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler