Olcan " O kadar kolay olmayacak!"

Trabzonsporlu Olcan Adın, Juventus maçını değerlendirdi..Olcan'ın açıklamaları şöyle:"Tamamı çıkmamış gibi gözüküyor, sonuçta hakemler daha net görüyorlar ama çıkmadığı belli oluyor. Talihsiz bir an bizim için. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, herke

Olcan " O kadar kolay olmayacak!"

Trabzonsporlu Olcan Adın, Juventus maçını değerlendirdi..

Olcan'ın açıklamaları şöyle:

"Tamamı çıkmamış gibi gözüküyor, sonuçta hakemler daha net görüyorlar ama çıkmadığı belli oluyor. Talihsiz bir an bizim için. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. 90 dakikada boyunca sadece onların seslerini duyduk diyebilirim. İkinci gol bizim açımızdan kötü oldu, umudumuzu kırdı diyebiliriz. Sahada farklı mücadele oluyor, başabaş mücadele oldu. Onlar da pozisyonlar buldu biz de. Biz sonradan açılmaya başladık. Hocamıza, takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi Trabzon ayağı kaldı. 1-0 bitseydi, 2-0'la tur atlacaktık şimdi 2-0 uzatmalara götürecek. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 2-0 olunca umutusuzluğa kapılıyorsunuz. UEFA'da farklı oynuyoruz, herkes elinden geleni yapıyor, mücadele ediyor. Trabzondaki maç bekledikleri kadar kolay olmayacak"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor