Olcan için bomba açıklama: Gerekirse!

Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağını iddia eden Trabzonspor yönetimi, elinde tutmak istediği yıldız futbolcusu Olcan Adın konusunda taviz vermeyecek.Oyuncuya sunulacak şartların kabul görmemesi ve istenilen bonservis rakamların

Olcan için bomba açıklama: Gerekirse!

Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacağını iddia eden Trabzonspor yönetimi, elinde tutmak istediği yıldız futbolcusu Olcan Adın konusunda taviz vermeyecek.

Oyuncuya sunulacak şartların kabul görmemesi ve istenilen bonservis rakamlarının gelmemesi halinde yıldız futbolcuyu Beşiktaş ve Galatasaray yerine A2 takımında oynayan kardeşi Sercan Adın'ın yanına yollayacak.

Trabzonspor Olcan Adın'ın transfer haberlerinden büyük bir rahatsızlık duyuyor. Oyuncu hakkında hemen hemen her gün çıkan transfer haberlerine menajeri Fazlı Özdemir'in yapmış olduğu “Olcan gelecek sezon Trabzonspor’da olmayacak” açıklamasının eklenmesi Karadeniz ekibini gerdi.

Gelecek sezon Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan Olcan Adın hakkında çıkan transfer haberleri bordo-mavililerde gündemi oldukça meşgul ederken, bu futbolcuyu satmama konusunda kararlı olan bordo-mavili yönetim, oyuncuyla milli takım kampı dönüşü görüşme yapacak. Olcan Adın ile masaya oturarak, sözleşmesini uzatmayı planlayan Trabzonspor, Olcan Adın’ın da takımda kalmama yönünde ısrarcı olması durumunda yönetimin, bu futbolcuyla ilgili aldığı kararı yeniden gözden geçireceği ve yeni yaptırımlar uygulayabileceği belirtiliyor.

Daha önce İstanbul kulüplerine kaptırdığı yıldız oyuncuları nedeniyle taraftarı gözünde bir hayli sıkıntı yaşayan bordo-mavililer aynı sıkıntıyı yaşamamak için Olcan Adın konusunda ince eleyip sık dokuyor. "Biz istemedikten sonra oyuncumuzu kimse alamaz" söylemiyle Trabzonspor'un yıldız oyuncu konusunda diğer İstanbul takımlarından geri kalmayacağını göstermek isteyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, anlaşma şartlarını oyuncuya sunacak. Bunun kabul görmemesi halinde, ilk planda oyuncu için istenilen bonservisin rakamının isteyen kulüpler tarafından verilmesini bekleyecek. Bunun gerçekleşmemesi halinde ve sunulan teklifinde kabul görmemesi ve Olcan'ın da futbolunda isteksizlik göze çarpması durumunda Olcan Adın'a A2 takımında oynayan kardeşi Sercan Adın'ın yanına gönderecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor