Olcan hiç bir kulübe gidemez!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, oyuncuları Olcan Adın ile 1 yıllık daha sözleşmelerinin bulunduğunu, bu futbolcuyla sezon sonunda sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceklerini söyledi. Güney, yaptığı açıklamada,gelecek sezon sonu söz

Olcan hiç bir kulübe gidemez!
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, oyuncuları Olcan Adın ile 1 yıllık daha sözleşmelerinin bulunduğunu, bu futbolcuyla sezon sonunda sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceklerini söyledi.
 
Güney, yaptığı açıklamada,gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek Olcan'ın başkavbir kulübe gitmesi gibi bir durumunun olmadığını belirtti.
 
Olcan Adın'ın sözleşmelioyuncuları olduğunu ifade eden Güney, "Bu futbolcunun1 yıl daha sözleşmesi var. Sezon sonunda oturup sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceğiz. Biz istemeden hiçbir kulübe gidemez" dedi.
 
Tek düşüncelerinin Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek olduğunu vurgulayan Güney,"Gaziantepspor'u yenerek iddiamızı sürdürdük. Bu yoldaemin adımlarla gidiyoruz. Ligde 3 maçımız vealınacak 9 puan var. Özellikle Sivasspor ile yarışıyoruz. Avrupa'ya gitmenin yolu bizim için 4.olmaktan geçiyor. Bunun için kaybetmemek zorundayız" diye konuştu.
 
Zokora'nın ayrılması için neler söyledi? 2.sayfada
 
 
Güney, gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek Didier Zokora'nınsözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini belirterek, "İki taraf da özveride bulundu. Zokora da geleceğe yönelik bir alacak talebinde olmadı. Ona, yaptığıhizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Her zaman gözümüzde 'Trabzonsporlu Zokora' olarak kalacaktır" ifadelerini kullandı.
 
Futbolda şartların günün birindeayrılık getirebileceğini kaydeden Güney," Zokora, Trabzonspor'a hizmet etmiştir,'Trabzonsporlu Zokora' olarak onu anacağız. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Takıma katkısı olmuştur, Şampiyonlar Ligi'nde deneyimleriyle katkı yapmıştır. Kendisini iyi dileklerle anacağız. Problemsiz bir şekilde ayrıldık. İki tarafın istekleri doğrultusunda gerçekleşti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor