Olcan: Her şeyi yaparım

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerine hazırlık kapsamında A Milli Futbol Takımı ile ABD'de kampta bulunan Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Olcan Adın, "Bu kamp bizim için önemli bir test olacak, çok iyi rakiplerle oynayacağız. Bu da bizi 2016 Avru

Olcan: Her şeyi yaparım

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerine hazırlık kapsamında A Milli Futbol Takımı ile ABD'de kampta bulunan Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Olcan Adın, "Bu kamp bizim için önemli bir test olacak, çok iyi rakiplerle oynayacağız. Bu da bizi 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarına hazırlayacak. Avrupa Şampiyonası'na da çok rahat bir şekilde katılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Adın, açıklamada, ABD kampının son derece olumlu devam ettiğini ifade ederek, "Oynadığımız hazırlık maçları olsun, kamp ortamı olsun, gerçekten çok keyifli ve bir o kadar da yorucu. Çünkü oynayacağımız takımlar Dünya Kupası'na katılacak takımlar olduğu için bizim de biraz olsun kendimizi gösterme fırsatımız olacak bu şekilde. Kamp ortamı, çalışma ortamı iyi bir şekilde gidiyor" diye konuştu.

Milli takımın, yenilenen kadrosuyla uzun yıllar birçok başarıya imza atacağına inandığını dile getiren Olcan Adın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Genç arkadaşlarımızla biraz daha tecrübeli olan arkadaşlarımız arasındaki uyum gerçekten de çok iyi. Genç arkadaşlarımız bize yardımcı oluyor, biz de onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Takımımız tabii ki genç bir takım, hepsi de iyi futbolculardan oluşuyor ve bu takım uzun yıllar çok başarılı olacak diye düşünüyorum".

Gençlerden istenilen verimin alınmasında Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in önemli bir faktör olacağına dikkati çeken Adın, Terim ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Adın, Terim'den övgüyle söz ederek, şunları kaydetti:

"Ben kendisiyle çalıştığımız için son derece mutluyum ve gururluyum, çünkü her futbolcunun hedefinde Fatih Hoca gibi biriyle çalışmak vardır. Bu benim yaşımdaki ve benim tecrübemdeki bir insan için çok mutluluk verici.

Fatih Hoca'dan çok fazla öğreneceklerimiz var, sadece futbol yaşantısında değil, futbolun dışındaki yaşantıda da bize söylediği sözlerle, öğrettiği şeylerle ondan çok öğreneceğimiz şeyler var. Genç arkadaşlar için çok önemli bir şans. Her insana nasip olmaz diye düşünüyorum Fatih Hoca ile çalışmak. Çünkü bilgi, futbol birikimi, hayat felsefesi inanılmaz farklı bir hoca".

Milli futbolcu, ABD kampının kendileri için önemli bir test olacağına da vurgu yaparak, çok iyi rakiplerle oynayacakları, bunun da kendilerini 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarına hazırlayacağını anlattı. Avrupa Şampiyonası'nın genç oyuncular için de büyük bir şans olduğunu ifade eden Adın, "Şampiyonaya çok rahat bir şekilde katılacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Milli takım için her şeyi yaparım"

A Milli Takım'da oynamanın en büyük hedeflerinden biri olduğuna değinen Olcan Adın, her zaman başarılı olmak istediğini belirtti. Uzun süre ay-yıldızlı formayı giymek istediğini dile getiren Adın, "Benim en büyük hedeflerimden biri A Milli Takım'da oynamak ve bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim, Fatih Hoca gibi bir hocayla çalışmaktı. Hedeflerimi yavaş yavaş, çok çalışarak, çok emek vererek kazandım, şu anda bulunduğum yerin kıymetini de biliyorum, bilmeye de devam edeceğim. İnşallah uzun süre A Milli Takım'da oynarım. A Milli Takım'ın başarısı için elimden gelen her şeyi yaparım" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor