Olcan" Burak Durdurulamaz"

 "Burak durdurulamaz "Trabzonspor'un yeni transferi Olcan Adın, İstanbul BŞB. karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un yeni transferi Olcan Adın, bordo mavili formayla oynadığı ilk karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.Adın, h

Olcan" Burak Durdurulamaz"

 "Burak durdurulamaz "Trabzonspor'un yeni transferi Olcan Adın, İstanbul BŞB. karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

 Trabzonspor'un yeni transferi Olcan Adın, bordo mavili formayla oynadığı ilk karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Adın, heyecanlı olduğunu ancak kazandıkları için mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu, "İlk maçımda galibiyeti yaşamak benim için tarif edilemez bir mutluluk. İlk maçım olmasına rağmen heyecanlıydım tabiki. Güzel bir taraftarın önünde oynamak kolay değil. "

Karşılaşmayı iki golle tamamlayan Burak Yılmaz'la ilgili ise Olcan, "Burak gerçekten durdurulamaz. Kimse onu gol krallığında geride bırakamayacak diye düşünüyorum. O böyle oynadıkça herkesin de işi kolaylaşıyor. İnşallah hep böyle devam eder." ifadelerini kullanarak açıklamalarını tamamladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor