Olcan: Bu takım Play Off'ta olacak

Haber61--- Trabzonspor’a gelir gelmez uyum sağlayan önemli transferi Olcan Adın “ Kimse merak etmesin,bu takım Play Off grubunda olacak” dedi.Balıkesirli bir ailenin çocuğu olan Olcan,ev hanımı bir annenin ve bir emekli babanın iki çocuğundan biri.1985 yı

Olcan: Bu takım Play Off'ta olacak

Haber61--- Trabzonspor’a gelir gelmez uyum sağlayan önemli transferi Olcan Adın

 “ Kimse merak etmesin,bu takım Play Off grubunda olacak” dedi.

Balıkesirli bir ailenin çocuğu olan Olcan,ev hanımı bir annenin ve bir emekli babanın iki çocuğundan biri.

1985 yılında bir Eylül ayının son gününde Balıkesir’de dünyaya gelmiş, 1.73 boyu var, topla süratli,dripling kabiliyeti yüksek,orta sahada genelde sol kanat da hücuma dönük oynayan bir for hattı oyuncusu.

Trabzonspor tesislerinde, idman öncesi ayak üstü biraz konuşabildiğimiz Olcan “Gün geçtikçe hangi takıma geldiğimi daha iyi anlamaya başladım.omuzum da sorumluluk yükü var.Şenol hocamızın ve taraftarların ve de yönetimin bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım.Her geçen gün,Burak’ın sırtındaki yükü daha da azaltmaya çalışacağım,ilk golümü attım, 2. golümü de Çarşamba akşamı Eskişehirspor önünde bulmak istiyorum” diye konuştu.

26 yaşını dolduran genç oyuncu  “ Gol atınca tarif edilemez bir mutluluk yaşıyorum” ifadesini kullanarak “ Çarşamba akşamı, Eskişehir karşılaşmasında mutlak galip gelmek zorundayız ve taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. D.Ç Karabük deplasmanında maçın başında yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik, kimseleri üzmezdik ama takım olarak bu yenilgiyi size unutturacağız,Karabük deplasmanı hem futbol ,hem skor olarak bir rüyaydı,bize güvenin. Ben her geçen gün üzerine katarak oynayacağım. Ligde ilk 4 sıradan kopmamamız lazım” dedi.

2.ligde 14 ,Türkiye kupasında 21 ve süper ligde 80 civarında forma giyen,41 numara krampon kullanan  72 kiloluk oyuncu,çabukluğunu birazda fiziki şartlarına bağlıyor.

Trabzonspor un 2015 yılının mayıs ayı sonuna kadar sözleşme imzaladığı Adın,Yazarımız Turgay Beşyıldız’a “ Burak yine golünü attı.Allah yolunu açık etsin.Bende atacağım gollerle ona takviye yapmak istiyorum.ligde şu anda şampiyonlukta kimse favori değil,kimse de kendini şampiyon gibi görmesin.dananın kuyruğu Play Off maçlarında kopacak.Trabzonspor da yükselen bir değer olarak, A milli takım formasını da giymek istiyorum “ şeklinde konuştu.

3 kez ümit,41 defa A Genç milli takım formasını giyen Olcan, A Genç milli takım forması altın da 7 golü bulunuyor.Bekar olan futbolcu ,şu sıralar evlilik için henüz erken olduğunu da belirterek, 92 numaralı formayı ilk kez giydiğini söyledi. Bunun hikayesini de şöyle özetledi : Gaziantep de 29 numaralı formayı giyiyordum.Burada da onu giyecektim ama kaptanımız kaleci Tolga 29 numaralı formayı giyiyormuş ,bende tersi olsun o zaman dedim 92 numaralı formayı tercih ettim.

Gaziantepspor kulübüne fesih bedeli olarak taksitler halinde 3.250.000- EUR ödeyecek olan Trabzonspor’un,bu oyuncuya 3,5 yıllık sözleşme karşılığında  ilk yarım sezon 375.000, ikinci sezon 800.000, üçüncü sezon 875.000, dördünce sezonda 950.000 EUR garanti ücret olarak ödeyeceğini biliyoruz.

Maç başına da 10.000 EUR gibi bir rakam alacak olan Olcan,sorumluluğumun bilincinin farkındayım kimse merak etmesin ve iyi niyetimden kimse şüphe duymasın ifadesine de yer verdi.

2002 yılından beri profesyonel olarak futbol oynayan Ege’li futbolcu,sırasıyla Balıkesirspor,Kartalspor,Fenerbahçe,Antalya,Karşıyaka ve Gaziantepspor takımlarında forma giydi.

Gaziantep takımında yıldızı parlamaya başlayan Adın, bazen çocukluk arkadaşlarını ve annesinin yemeklerini de özlediğini,Trabzon’un yemekleriyle aslında tam olarak henüz tanışamadığını da hatırlatarak,Trabzonspor da zaman geçtikçe tavan yapmak isteğini de belirtti ve ” Giydiğimiz formanın kıymetini bilmek lazım,ömür gelip geçiyor,zaman hiç durmuyor akıp gidiyor” diyerek ,sözlerini tamamladı.

RÖP: Turgay BEŞYILDIZ / haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler