Olcan Adın Trabzon'da niye gülmüyordu?

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Olcan Adın açıklamalarda bulundu.Olcan Adın Trabzon'da gollerden sonra gülmemesi ile ilgili olarak "Benim mizacım böyle" dedi. Ancak bu açıklama çokta inandırıcı olmadı. Çünkü Olcan Adın ilk geldiği dönemde goll

Olcan Adın  Trabzon'da niye gülmüyordu?

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Olcan Adın açıklamalarda bulundu.

Olcan Adın Trabzon'da gollerden sonra gülmemesi ile ilgili olarak "Benim mizacım böyle" dedi. Ancak bu açıklama çokta inandırıcı olmadı. Çünkü Olcan Adın ilk geldiği dönemde gollerden sonra oldukça fazla sevinip gülerken son dönemlerde gülmek bir kenara takım sevinçlerine de katılmaz olmuştu.

Galatasaray'a transferi hakkında da konuşan milli oyuncu, sarı kırmızılı takıma transfer sürecinin bir hayli sıkıntılı geçtiğini ancak ortaya çıkan sonucun kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Hagi'nin videolarını izleyerek hala kendisini geliştirmeye devam ettiğinin de altını çizen Olcan Adın, Trabzonspor’dan Galatasaray’a transfer oluşunun biraz süre aldığını belirterek”

"Benim için sıkıntılı bir dönem oldu. Trabzon'da kendi adıma gösterdiğim performans ile zamanımı doldurduğumu düşünüyordum. Milli takım dönüşünde, takımdan ayrılmak istediğimi söylemiştim. Sonuçta benim de istediğim, G.Saray'ın da istediği bir transfer dönemi oldu. O dönem transfer olacak mı, olmayacak mı diye biraz sıkıntı oldu. Ancak benim açımdan güzel bir sonuç oldu. Takımda hiçbir yabancılık çekmedim. Yazın tatilde de beraberdik, telefonda da konuşuyorduk. Benim için kamp süreci, arkadaşlık sorun olmadı."

SELÇUK VE BURAK ÇOCUKLUK ARKADAŞIM

"Trabzon'dan ayrılmayı kafama koyduğumdan itibaren tek düşüncem Galatasaray'a transfer olmaktı. Menajerim aracılığı ile de konuştum. Selçuk, Burak benim çocukluk arkadaşım. Yazları tatillerde de beraberiz, aileleri ile de görüşüyoruz. Hep iyi şeylerden bahsediyorlardı, tekrar beraber olacağız, başarılar kazanacağız diye. Onların bana da söyledikleri kararımda rol oynamıştır."

Selçuk'un performansı tartışılmaz. Türk futbolunun en önemli isimlerinden bir tanesi. Bence iyi bir performans gösteriyor, performans düşüklüğü yok. Umarım Selçuk, ben, Burak, Yekta, Semih... büyün takım üst düzey performans gösterir.

"GÜLMEYİ SEVMİYORUM"

"Benim mizacım biraz soğuk gözüküyor. Bu bir yapı meselesi. Gülmeyi sevmiyorum. 

"FENERBAHÇE'DE OYNAYAMADIM"

"Şu anda 13-14 günlük bir zaman daha var önümüzde. Avusturya'dan başlayıp tekrar İstanbul'a geldik ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Daha önümüzde biraz daha zaman var. Süper Kupa maçına kadar en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak istiyoruz."

"Ben genç yaşta Fenerbahçe'ye transfer oldum ve 5 sene içine oynama şansım olmadı. Karşıyaka ve Antalya'ya gittim, Bank Asya'daydılar. F.Bahçe'de çok az süre aldım. Futbolcu oynayarak bir yerlere gelebilir. G.Antep sonrasında oynadım, orada da 2 senem boşa geçti. Portekizli hocamız geldikten sonra düzenli oynama şansı buldum. Belki geç olabilir ama ben çalışarak buralara geldim ve hiçbir zaman pes etmedim, etmeyeceğim de."

"ÇOK GOL ATACAĞIZ..."

"Trabzon'a transfer olduğumda sağda oynuyordum sonra sol önde oynadım. Mustafa hoca bana sol bek oynatacağım seni dedi, ben de sorun olmaz demiştim. Mustafa hocam daha sonra sağ önde oynatacağım dedi ben yine itiraz etmedim. Saha içerisinde herkesle anlaşırım."

"Saha içerisinde her zaman oyun tarzı ofansiftir. Bu bizim için çok özel. Burak, Sneijder, Bruma gibi skoru değiştirebilecek oyunculara sahibiz. Bu sene de çok gol atacağımızı düşünüyorum."

REKABET VE HAGI SÖZLERİ!

"Ailem futboldan gelen bir aile olduğu için her maçı izliyordum. Kendime örnek aldığım bir oyuncuydu Hagi. Onunki inanılmaz bir yetenek. Ben çalışa çalışa geliştirdim. Onun gibi vuramıyorum, ama yine de iyi vurduğumu söyleyebilirim"

"Rekabet başarıyı getirir. Rekabet olmazsa başarı olmaz. Burada iyi duran top kullanan isimler var. O gün hangimiz iyi hissederse, o frikikleri atabilir. Muslera olsun, Melo olsun... Aramızda herhangi bir sorun olmaz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler