Olcan Adın olmadı!

Trabzonspor'da Olcan Adın transferi olmadı.Bordo mavili ekibin asbaşkanı Nevzat Şakar ve yöneticilerinin dünden berni Gaziantepspor yöneticileri ile birlikte Olcan Adın'ın transferi için yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç çıkmadı.Bu sabah saatlerinde taraf

Olcan Adın olmadı!

Trabzonspor'da Olcan Adın transferi olmadı.Bordo mavili ekibin asbaşkanı Nevzat Şakar ve yöneticilerinin dünden berni Gaziantepspor yöneticileri ile birlikte Olcan Adın'ın transferi için yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç çıkmadı.

Bu sabah saatlerinde taraflar sabah 10:45 de tekrar bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonucunda Gaziantepsporlu yetkililer 4 milyon euro istedikleri bonservis bedelinde indirime yanaşmayınca Şakar ve yöneticiler masadan kalktı.

Gaziantepspor kulübü nun uzlaşmaz tavrında renklerine katmak için girişim yaptığı İbrahim Akın için TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın "İbrahim Akın'a lisans vermeyeceğiz "şekilnde yaptığı açıklamanın etkili oldu

Gaziantepspor kulübsü İbrahim Akın'ı transfer ederek Olcan'ı satacaktı.İki futbolcuda aynı mevkide oynarken TFF'nin İbrahim Akın'a lisans vermeyeceğini açıklamasının ardından Antep yönetimi Olcan için istediği 4 milyon euro bonservis bedelinde  indirime yanaşmayınca transfer gerçekleşmedi.

ŞAKAR NELER DEDİ?

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Haber61.Net’e yaptığı açıklamada, Olcan Adın’i Gaziantepspor’un ısrarla para istediğinden dolayı gerçekleştiremediklerini söyledi.

Şakar, “Gaziantepspor bizden 4 Milyon Euro istedi. 4 milyon Euro verecek halimiz yok. Belki bir futbolcu isteseler ve düşük bir rakam olsaydı olabilirdi, Ama para diye ısrar ettiler” dedi.

Nevzat Şakar, transferin şuanda durdurulduğunu ve görüşmelerin sona erdiğini söyledi.

Trabzonspor yönetimi, Gaziantepspor'dan son dakikada Olcan konusunda süpriz bir haber gelmezse bu transferi gerçekleştirmeyecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler