"Olaylı Maçta Bize Tepki Olmadı"

Şanlıurfaspor'la pazar günü oynadığı lig maçı, çıkan olaylar yüzünden yarıda kalan 1461 Trabzon'un Başkanı Suat Şen, Şanlıurfalılar'ın kendilerini çok iyi ağırladığını söyledi, "Maçta bize karşı bir tepki olmadı" dedi.  "SAHAYA GİREN TARAFTAR OLAYI BÜYÜTT

"Olaylı Maçta Bize Tepki Olmadı"

Şanlıurfaspor'la pazar günü oynadığı lig maçı, çıkan olaylar yüzünden yarıda kalan 1461 Trabzon'un Başkanı Suat Şen, Şanlıurfalılar'ın kendilerini çok iyi ağırladığını söyledi, "Maçta bize karşı bir tepki olmadı" dedi. 

 
"SAHAYA GİREN TARAFTAR OLAYI BÜYÜTTÜ" 
 
Takımının 2-1 önde götürdüğü karşılaşmanın 34'üncü dakikasında yarıda kalan maçla ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Suat Şen, şöyle konuştu: 
 
"Bize Trabzonspor'un kardeş kulüpleri olduğunu söylediler. Bizi çok güzel misafir ettiler. Penaltı ve kırmızı kartın tribünlere olumsuz olarak yansımasının ardından bizim 2-1 öne geçmemiz ve oyuncumuza yapılan bir hareket sonrası bir taraftarın sahaya girmesi olayların büyümesine yol açtı. Olaylar sırasında Şanlıurfaspor'dan bir oyuncunun bir harekette bulunması üzerine hakem bir kırmızı kart daha çıkarınca bir takım hadiseler yaşandı." 
 
"HER KARARA SAYGILIYIZ" 
 
Hakem Hüseyin Sabancı'ın vereceği rapordan sonra Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun maçla ilgili karar vereceğini hatırlatan Başkan Şen, şöyle devam etti: 
 
"Alınacak her türlü karara karşı saygılıyız. Saha içi olayları var ve rakip takımın hükmen mağlup sayılacağını düşünüyoruz. Kulüp olarak hakemler hakkında konuşmama kararı aldık." - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler