Olaylar dostluğumuzu bozamaz

1461 Trabzon'un geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde oynadığı Samsunspor müsabakası öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle duyduğu rahatsızlığı ve üzüntüsünü bildirdi.Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadeler

Olaylar dostluğumuzu bozamaz

1461 Trabzon'un geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde oynadığı Samsunspor müsabakası öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle duyduğu rahatsızlığı ve üzüntüsünü bildirdi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı, "Maç sabahı yapılan Eş güdüm toplantısında konuşulanların çok daha fazlası yapılmış olup, Samsunsporlu taraftarların sahaya gelişinden Trabzon il sınırlarını çıkışlarına kadar hiçbir Trabzonsporlu taraftarla karşılıklı sorun olmamıştır. Yaşanan olaylar sadece çoğunluğu teşkil eden misafir takım seyircisinin sahaya müsabaka başlamasından sonra gelmesi ve geldikten sonra Pankartlarını güvenlik açısından yasak olan tel örgülerin önüne geçerek kendileri asmak istemeleri neticesinde güvenlik güçleriyle taraftarlar arasında istemediğimiz kısa süreli gerginlik yaşanmıştır" denildi.

Ayrcıa açıklamada, "Sebebini çok anlayamadığımız nedenlerle misafir takım seyircisi tribünde yer alan çok sayıda koltuğa da zarar vermiştir. Olayların büyümemesi için çok fazla çaba sarf eden ve sağduyulu davranan emniyet yetkililerine de ayrıca teşekkür ederiz. Dostane ilişkilerimiz olan Samsunspor Yönetim Kuruluna ve başkanına maçın başlamasından takii stadı terk edinceye kadar en ufak sözlü ve fiziki bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Bilinmesini isteriz ki Karadenizin iki güzide şehrinin takımlarının arasındaki dostluk birkaç kendini bilmez fanatik taraftarın yaptığı kışkırtıcı hareketler nedeni ile tüm Samsunspor camiasına mal edilemez ve dostluklarımızın bozulmasına bir sebep olamaz olmamalıdır" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor