Olayı Trabzonlu dedektifler aydınlattı

Trabzon Emniyeti Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Büro Dedektifleri, Nevzat Şakar'ın silahla yaralanması olayındaki profesyonel çalışmasıyla bir kez daha güven verdi.Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın silahla yaralanması olayıyla ilgili aradan geçen kısa

Olayı Trabzonlu dedektifler aydınlattı

Trabzon Emniyeti Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Büro Dedektifleri, Nevzat Şakar'ın silahla yaralanması olayındaki profesyonel çalışmasıyla bir kez daha güven verdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın silahla yaralanması olayıyla ilgili aradan geçen kısa sürede elindeki donelerle 5 kişiyi yakalayarak gözaltına almayı başaran Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, Trabzon’da işlenecek her türlü suça karşı yapacakları yaptırımlarla veya suç öncesi müdahaleleriyle ön plana çıkıyor.

22 Ocak gecesi Karabükspor ile oynanan maçın ardından evine geri dönerken silahlı saldırıya uğrayarak ayağından vurulan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın neden ve nasıl vurulduğunu yaklaşık 100’e yakın güvenlik kamerası aracılığıyla tespit eden ve daha sonra yaptıkları titiz çalışmayla şahısları göz altına alan başarılı ekip, gözaltına aldıkları şahısları ifadeleri ve suçlarını itiraf etmeleri noktasında önemli derecede başarı sağladı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın da tebrik ettiği polis ekipleri Trabzon’da asayiş bazında suç oranının artmasını önemli ölçüde engelliyor.

Asbaşkan Nevzat Şakar'ın vurulmasıyla ilgili dün, Trabzon Adliyesi’nde hakim karşısına çıkartılan 5 kişi tutuklanarak Bahçecik E Tipi Cezaevi’ne gönderilmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor