Olay! İnönü karıştı

Süper Final'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi olaylı sona erdi! Galatasaray'ın tartışmalı bir golle öne geçmesinin ardından maç boyunca hakem Hüseyin Göçek aleyhine tezahüratta bulunan Beşiktaş tribünleri ilk olarak 86. dakikada patladı.

Olay! İnönü karıştı

Süper Final'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi olaylı sona erdi!

 

Galatasaray'ın tartışmalı bir golle öne geçmesinin ardından maç boyunca hakem Hüseyin Göçek aleyhine tezahüratta bulunan Beşiktaş tribünleri ilk olarak 86. dakikada patladı. Sahaya atlayan bir taraftar hakemin üzerine yürümek istedi ama kontrol altına alındı.

 

90+2'de ise taç kullanmak üzere saha kenarına gelen Eboue, yağan maddeler sonrası tribüne dönüp tepki gösterince sahaya giren bir başka taraftar Galatasaraylı oyuncuya vurmak istedi ama o da etkisiz hale getirildi. Bu taraftarın ardından bir başka Beşiktaşlı daha sahaya atladı ama o da kontrol altına alındı.

 

Bu arada oyun birkaç dakika durdu. Tribünlerin tepkisi esnasında sahaya atılan bir koltuk bir kameramanının sırtına geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler