Olağanüstü kongre yapılmayacak

Arsinspor'un 29 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında yapılması planlanan olağan kongresinin, Arsinspor Yönetim Kurulunun aldığı karar ile iptal edildiği belirtildi. Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, yaptığı açıklamada, yönetim kurullarının aldığ

Olağanüstü kongre yapılmayacak
Arsinspor'un 29 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında yapılması planlanan olağan kongresinin, Arsinspor Yönetim Kurulunun aldığı karar ile iptal edildiği belirtildi.
 
Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, yaptığı açıklamada, yönetim kurullarının aldığı olağan kongrenin iptaline ilişkin kararın ardından iç ve dış transferlere yoğunlaşmaya başlayacaklarını belirterek, yeni  sezon çalışmalarına da 15 ile 20 Temmuz tarihleri arasında, öncelikle kendi tesislerinde başlamayıp ardından 2. etap kampı için Nevşehir’e gideceklerini söyledi.
 
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmak istediklerini belirten Şahin, bu konuda hocaları Soner Boz’dan aldıkları rapor doğrultusunda iç ve dış transferde düşünülen isimlerle görüşmelere başladıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler