Okul takımında 10 böcek 1 çiçek

Okul takımının tek bayan oyuncusu olan 12 yaşındaki Kübra, adeta futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Maçları ve futbol programlarını izlemeyi çok sevdiğini kaydeden Kübra "En çok golleri izliyorum çünkü ileride golcü olmak istiyorum. Okul takımı ile antrenm

Okul takımında 10 böcek 1 çiçek

Okul takımının tek bayan oyuncusu olan 12 yaşındaki Kübra, adeta futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Maçları ve futbol programlarını izlemeyi çok sevdiğini kaydeden Kübra "En çok golleri izliyorum çünkü ileride golcü olmak istiyorum. Okul takımı ile antrenman yapıyoruz hocam ve arkadaşlarım bana çok destek oluyorlar. Bunu şuan hobi olarak yapıyorum ama ileride bir futbol takımında oynamak istiyorum. Futbola geçen yıl başladım ve çok ilgi duyduğum içinde devam ediyorum" dedi.

sayfa-ici.jpg

 


En çok beğendiği futbolcunun Fenerbahçeli Alex de Souza olduğunu kaydeden Kübra, "tüm mevkilerde iyi oynuyorum ama en çok istediğim yer forvet. İyi bir golcü olmak istiyorum. Takım arkadaşlarım aynı zamanda okul arkadaşlarım olduğu için onlarla gayet güzel anlaşıyorum.Antrenmanlarda çok sert olmamaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Beden Eğitimi Öğretmeni ve takımın teknik direktörü Müfit Akkaya, "Kübra yetenekli bir öğrencimiz ileride üstüne koyar çalışmalarına devam ederse ülkemizde yeni başlayan bayan futboluna Giresun'dan bir yıldız kazandırmış oluruz. Kübra şuan iyi çalışıyor ve istekli, istekli olduğu için okul takımına aldım ve çalışkan olması beni mutlu ediyor" şeklinde konuştu.
Antrenmanda çift kale maçan çıkan Kübra bir gol atarak yeteneğini de göstermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor