Oktay: TS-GS maçında teklif aldım

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, "Şike teklifi aldım, hepsinde aynı cevabı verdim" dedi.Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'de forma giymiş Türk milli forvet Oktay Derelioğlu kendisine de şike teklifi yapıldığını öne sürdü.BANA 3 KEZ ŞİKE TEKLİF EDİL

Oktay: TS-GS maçında teklif aldım

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, "Şike teklifi aldım, hepsinde aynı cevabı verdim" dedi.

Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'de forma giymiş Türk milli forvet Oktay Derelioğlu kendisine de şike teklifi yapıldığını öne sürdü.

BANA 3 KEZ ŞİKE TEKLİF EDİLDİ
Oktay Derelioğlu "Hayatımda 3 defa önerildi. Üçünde de cevabım aynı oldu. İlk şike teklifi 2. Ligde 15 yaşında geldi takım olarak. Sonra meşhur Trabzon-Galatasaray maçında geldi.

Benim söylediğim kelime şu: “Okey verebilirsin, ne istersen ver. Maçtan sonra konuşuruz.” Ben zaten oynayacağım. Benim işim zaten oynamak. Ben teknik direktör olarak takımının karşısına teşvik primi almış bir takım çıksa, tedirgin mi olacağız? Çıkıp oynayacağız. Ama maç satma olayı çok farklı.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor