Oğuz Çetin rakip için ne dedi?

A Milli Takım Yardımcı Teknik Direktörü Oğuz Çetin, play-off turu kura çekiminin ardından ilk açıklamasını yaptı.Çetin yaptığı açıklamada Hırvatistan'ın güçlü bir takım olduğunu belirterek: "Tanıdığımız bir takımı çektik. Hırvatistan güçlü bir rakip. Grup

Oğuz Çetin rakip için ne dedi?

A Milli Takım Yardımcı Teknik Direktörü Oğuz Çetin, play-off turu kura çekiminin ardından ilk açıklamasını yaptı.

Çetin yaptığı açıklamada Hırvatistan'ın güçlü bir takım olduğunu belirterek: "Tanıdığımız bir takımı çektik. Hırvatistan güçlü bir rakip. Grup maçlarında da iyi bir performans gösterdiler. İki takımın da oyun stilleri birbirine yakın. İki yönlü bir maç olduğunu unutmadan elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Katıldığı canlı yayında sorulara da yanıt veren Çetin, günlerdir yapılan eleştirilere de bir kez daha cevap verdi.

Çetin yaptığı açıklamada: "Futbol kültürlerimizi sorgulamamız gerekiyor. Gerçekçi ve doğru dürüst yapılan eleştiriler her zaman kabulümüzdür. Liglerin geç başlaması, oyuncuların form tutması biraz geç oldu, bunu kabul etmeliyiz. Sahadaki performansı eleştirmek çok doğaldır. Ama etik sınırlar içinde kalmak çok önemlidir diye düşünüyorum. Ekim ayında futbolcularımızın form tutmasıyla Kasım ayında daha da takım haline geleceğimizi düşünüyorum." dedi.

Son olarak Guus Hiddink'e yapılan eleştirilerin haksız olduğunu belirten genç çalıştırıcı: "Hiddink dünya tecrübesine sahip bir teknik adam, bu şekildeki acımasız eleştirilere de kendisi nasıl göreceğini gayet iyi biliyor." diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor