Oğuz Aydın: "Tek yol galibiyet"

TFF 1. Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, İstanbul'da taraftar desteği ile kazanmak istediklerini söyledi. Aydın, İstanbul'da kendilerini çok iyi bir taraftar topluluğun kar

Oğuz Aydın: "Tek yol galibiyet"

TFF 1. Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, İstanbul'da taraftar desteği ile kazanmak istediklerini söyledi.

 

Aydın, İstanbul'da kendilerini çok iyi bir taraftar topluluğun karşıladığını, bunun kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

 

İstanbul'da oynadıkları maçlarda taraftar desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini ifade eden Oğuz Aydın, ''Burada oynadığımız maçlar bizim için iç saha gibi oluyor. Taraftarımızın desteği gücümüzü artırıyor. Güngörenspor maçında da taraftarımızın yanımızda olacağını biliyoruz. İstanbul'da taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz'' dedi.

 

 Rakiplerinin çok rahat olduğunu vurgulayan Aydın, ''Rakibimiz stresten çok uzak bir maça çıkacak. Biz ise kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyoruz. Bizim için tek çıkış yolu galibiyet. Bunun bilinci ile çok dikkatli olacağız. Kimse maçın kolay geçeceğini düşünmesin. Kolay diye düşünülen maçlar, en tehlikeli maçlardır. Rehavet, hedefimiz açısından kötü sonuç doğurur'' diye konuştu.

 

 Takımda sakat ve cezalı oyuncuların olduğunu da kaydeden Oğuz Aydın, Jallow'un sarı kart cezalısı, Cenk Ahmet ve kaleci Ramazan'ın ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığını sözlerine ekledi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor