Ogün'le TS- Konya maçı yorumu

 Trabzonspor’un bugün  Colman, Cale ve Teofilo olmak üzere 3 eksikle başlayacağını belirten Temizkanoğlu, “Colmanın eksikliği çok hissedilmez. Son haftalarda zaten çok düşüktü. Ayrıca diğer gençlere de hak tanınmalı diye düşünüyorum. Gençler sürekli oynat

Ogün'le TS- Konya maçı yorumu

 Trabzonspor’un bugün  Colman, Cale ve Teofilo olmak üzere 3 eksikle başlayacağını belirten Temizkanoğlu, “Colmanın eksikliği çok hissedilmez. Son haftalarda zaten çok düşüktü. Ayrıca diğer gençlere de hak tanınmalı diye düşünüyorum. Gençler sürekli oynatılması gerekiyor. Ziya Doğan bu maçta bir umut taşıyacaktır elbette. Bu maçla puan alma umudundalar. Ziya hoca Trabzonspor’u tanıyan bir hoca ancak Trabzonspor’un oyuncusu başka Konyaspor’un oyuncusu başka. Konyaspor bu güne kadar istediği yere varamamıştır. Bu maçta da eksiklere rağmen Trabzonspor’un genç oyuncularıyla bu maçı alacağını düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor