Of’ta işlem tamam

Ofspor’da Ekrem Dil, Rasimcan Değirmenci ve Ercan Şahin, yeni sezonda da Bordo-Mavili formayı giyecekler ANLAŞMA SAĞLANDI Yapılan kongreden sonra transfer çalışmalarına dört koldan hız verildi. Bordo-Mavililer, dün de iç transferde Ekrem Dil, Rasimcan Değ

Of’ta işlem tamam
Ofspor’da Ekrem Dil, Rasimcan Değirmenci ve Ercan Şahin, yeni sezonda da Bordo-Mavili formayı giyecekler
 
ANLAŞMA SAĞLANDI
 
Yapılan kongreden sonra transfer çalışmalarına dört koldan hız verildi. Bordo-Mavililer, dün de iç transferde Ekrem Dil, Rasimcan Değirmenci ve Ercan Şahin ile yeniden anlaşmaya vardılar. Geçtiğimiz sezonki performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken bu üç başarılı oyuncu yeni sezonda da Bordo-Mavili formayı giyecekler.
 
FEDAKÂRLIĞI YAPIYORUZ
 
Bordo-Mavili takımın asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu, gerek iç transfer gerekse de dış transfer çalışmalarını dört koldan sürdürdüklerini söyledi. Amaçlarının güçlü bir Ofspor olarak yeni sezona girmek olduğunu belirten Hacıahmetoğlu, “Bunun için yönetim olarak üzerimize düşen fedakârlığı yapıyoruz.  Alacağımız başarılı sonuçlarla yeni sezonda taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler