Of'ta çıta yükseliyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor'da kulüp başkanı Olcay Saral, iyileşen bir Ofspor olduğunu ve yavaş yavaş çıtayı yükselttiklerini söyledi. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililerde oyuncu seçmeleri de gerçekleştirilirken, dü

Of'ta çıta yükseliyor
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor'da kulüp başkanı Olcay Saral, iyileşen bir Ofspor olduğunu ve yavaş yavaş çıtayı yükselttiklerini söyledi. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililerde oyuncu seçmeleri de gerçekleştirilirken, dün sona eren seçmelerin ardından başkan Saral 3-4 oyuncu kampa davet edebileceklerini söyledi. Transfer çalışmalarına da bu haftadan itibaren hız vereceklerini ifade eden Saral, "4-5 takviye daha düşünüyoruz. Özellikle forvet mevkiine 3 transfer yapmayı planlıyoruz. Orta sahaya da bir ya da iki takviyemiz olacak. Diğer mevkilerde ihtiyaçları giderdik" dedi.
 
Alternatifli ve genç bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirten başkan Saral, "Her geçen yıl üzerine koyarak ilerliyoruz. Yeni sezon öncesi de alternatifli genç bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Finansal yapıda adeta bir mucize gerçekleştirdik. İyileşen bir Ofspor var. Dünden bugüne bakıldığında çıkışta olan, önemli bir yol yürümüş bir kulüp var ortada. Herkes bizden başarı bekliyor. Yavaş yavaş bu yönde ilerliyoruz. Şu olacağız diyemem ancak en azından önceki yıllardan daha iyi yerlerde olacağız. Buna inanıyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz" şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor