Ofspor'un logosu değişti

Spor Toto 2.Lig takımlarından Ofspor’da dün yapılan olağanüstü genel kurulda yapılan tüzük değişikliği ile takımın renkleri ve logosu da değiştirildi. Başkan Olcay Saral, “Renklerin Bordo-Mavi olarak değişmesi ile logonun da değişme zorunluluğu ortaya çık

Ofspor'un logosu değişti

Spor Toto 2.Lig takımlarından Ofspor’da dün yapılan olağanüstü genel kurulda yapılan tüzük değişikliği ile takımın renkleri ve logosu da değiştirildi. Başkan Olcay Saral, “Renklerin Bordo-Mavi olarak değişmesi ile logonun da değişme zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Tasarımcı arkadaşlarla yaptığımız istişare ile yeni logomuzda Of’un değerlerine yer vermeye çalıştık” dedi. Yeni logo hakkında görüşlerini açıklayan Oflular ise “Of’un değerleri güç, birlik-beraberlik ve kardeşlik olgularıdır. Bu olgularımızı yeni logomuzda gördük. Bu açıdan yeni logomuzu beğendik” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor