Ofspor'un başka çaresi kalmadı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, yarın sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak Ofspor'da, teknik direktör İlker Erdem, maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bulundukları konum itibariyle

Ofspor'un başka çaresi kalmadı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, yarın sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak Ofspor'da, teknik direktör İlker Erdem, maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bulundukları konum itibariyle her maçın öneminin büyük olduğunu belirterek, ''Seyircimiz önünde yapacağımız Tarsus İdmanyurdu maçı da bizim için ayrı öneme sahip. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Futbolcularımız da bu maçta galip geleceğinin sözünü verdiler. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile önümüzdeki maçalara daha istekli ve arzulu çıkmayı planlıyoruz'' dedi.

Geçen haftadan bu yana Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Erdem, ''Bu maça tam olarak hazır durumdayız. Takımda Recep cezalı, Hicabi ve Emre sakat. Biz sakat ve cezalı futbolcularımızı mazeret olarak göstermek istemiyoruz, her şeye rağmen bu maça galibiyet için çıkacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor