Ofspor,kötü sonuçları geride bıraktı

Teknik direktör Kerimoğlu: "Altay'ı sahamızda yenerek son haftalarda kazanamama psikolojisini üzerimizden attık"Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Altay'ı sahasında 3-1’lik skorla mağlup eden Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, rakiplerini yenerek

Ofspor,kötü sonuçları geride bıraktı
Teknik direktör Kerimoğlu: "Altay'ı sahamızda yenerek son haftalarda kazanamama psikolojisini üzerimizden attık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Altay'ı sahasında 3-1’lik skorla mağlup eden Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, rakiplerini yenerek son haftalardaki kazanamama psikolojisini üzerlerinden attıklarını söyledi.

Kerimoğlu, Ofspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Rakibimizin güçlü bir ekip olduğunu, Of’a kazanma arzusu ile geldiğini biliyorduk. Bizim ise dezavantajımız, kötü sonuçların futbolcular üzerinde psikolojik baskıya sebebiyet vermesiydi. Altay'ı sahamızda yenerek son haftalarda kazanamama psikolojisini üzerimizden attık" dedi.

Maça çok iyi başladıklarını ifade eden Kerimoğlu, "Amacımız Altay’a fırsat vermeden, onları kendi sahalarına kilitlemekti ve başarılı da olduk. Hızlı başladığımız maçta aradığımız pozisyonları ve golleri bulmayı başardık. Maçın ikinci yarısında 2-0 öndeyken çalınan bir penaltı düdüğü kırılma anı olabilirdi. Altay durumu 2-1’e getirdi ama oyuna ağırlığımızı daha çok koyduk. Üst üste birçok pozisyon  yakaladık, bunlardan birini gole çevirebildik. Şayet pozisyonlarımızı değerlendirebilseydik skor daha farklı olabilirdi. Nihayetinde zor bir maçımızdan galip ayrılarak rahatladık" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor