Ofspor'dan 2 transfer

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor, Çankırıspor’dan Koray Kurt ve Tekden Denizlispor’dan Atahan Menekşe’yi transfer etti.Kulüp başkanı Olcay Saral, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, Ofspor’a katkı yapabilecek 2 oyuncuyu kadrolarına dahil ettikleri

Ofspor'dan 2 transfer

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor, Çankırıspor’dan Koray Kurt ve Tekden Denizlispor’dan Atahan Menekşe’yi transfer etti.

Kulüp başkanı Olcay Saral, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, Ofspor’a katkı yapabilecek 2 oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini söyledi.

Çankırıspor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Koray Kurt ve Tekden Denizlispor’un 28 yaşındaki savunma oyuncusu Atahan Menekşe ile 1′er yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Saral,“Yeni transferlerimiz kulübümüze hayırlı olsun. Her iki isim de Ofspor’a önemli katkılar sağlayacak. Transferlerimizin devamı gelecek. Ofspor’un bugünü ve yarını için önemli adımlar atıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor