Ofspor'da transferde 3'lü hamle!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ofspor, anlaştığı 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.Antalya kampının ardından kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanan Ofspor, geçen yıl devre arasında Çaykur Rizespor'dan kiralanan O

Ofspor'da transferde 3'lü hamle!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ofspor, anlaştığı 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Antalya kampının ardından kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanan Ofspor, geçen yıl devre arasında Çaykur Rizespor'dan kiralanan Ozan Papaker ile yeniden kiralık olarak anlaştı.

Ofspor, Eskişehirspor'un altyapısından yetişen ve A takım kadrosunda yer alan 18 yaşındaki forvet oyuncusu Furkan Çakırca ve Localtime Fatih Karagümrük'te forma giyen 25 yaşındaki kaleci Serhat Çağlar ile de anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen ve kulüp sekreteri Şükrü Atasoy'un da hazır bulunduğu törende, üç oyuncu sözleşme imzaladı.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, "Takımda bazı eksikliklerimiz var. Bunları gidermeye çalışıyoruz. Takıma üç yeni oyuncu kattık. Ozan'ın geçen yıl önemli katkıları olmuştu. İnşallah diğer arkadaşlarımızın da özveri ve gayretleriyle ligde daha üst sıralara tırmanmayı amaçlıyoruz. İnşallah başarılı bir ikinci yarı geçireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler