Ofspor'da moraller bozuk

Ofspor Teknik Direktörü İbrahim Tolgay Kerimoğlu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün iç sahada Altınordu'ya 3-0 yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, lider Altınordu'yu yenip play-off'a bir adım daha yaklaşmak amacıy

Ofspor'da moraller bozuk

Ofspor Teknik Direktörü İbrahim Tolgay Kerimoğlu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün iç sahada Altınordu'ya 3-0 yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, lider Altınordu'yu yenip play-off'a bir adım daha yaklaşmak amacıyla sahaya çıktıklarını belirterek, "Maç, her iki takımın birbirini tartmasıyla kontrollü başladı. İlk yarıda zaman zaman geliştirdiğimiz ataklarla gol aradık fakat ilk yarının son dakikasında kalemizde gördüğümüz gol, oyun şeklimizi değiştirmemize neden oldu. Şayet son dakikada çalınan hatalı faul kararıyla kalemizde golü görmemiş olsaydık ikinci yarıya daha farklı başlayabilirdik" diye konuştu.

İkinci yarıya beraberlik golünü bulmak için çıktıklarını ifade eden Kerimoğlu, "Bu yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle takımı daha diri tutmaya çalıştık fakat karşılaşmanın 68. dakikasında beklemediğimiz hatalı bir penaltı çalındı. Bu moral bozukluğunun üzerinden çok geçmeden kalemizde üçüncü golü gördük. Bu dakikadan sonra da oyundan iyice düştük. Kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor