Ofspor'da Mehmet Birinci konuştu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Trabzon’u temsil eden Ofspor’da deplasmanda İskenderun Demirçelikspor karşısında alınan bir puanın buruk sevinci yaşanırken diğer yandan da kaybedilen iki puanın üzüntüsü yaşanıyor. Ligde bu zamana kadar oynadığı 25 maçta 8

Ofspor'da Mehmet Birinci konuştu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Trabzon’u temsil eden Ofspor’da deplasmanda İskenderun Demirçelikspor karşısında alınan bir puanın buruk sevinci yaşanırken diğer yandan da kaybedilen iki puanın üzüntüsü yaşanıyor.

 

Ligde bu zamana kadar oynadığı 25 maçta 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak topladığı 33 puanla ligin 11. sırasında yer alan Bordo-Beyaz-Mavililerde Teknik Direktör Mehmet Birinci, "4-5 haftadır kötü günler yaşıyorduk.

 

Bunun sebebi ise ilk dakikalarda yediğimiz gollerdi. İskenderun Demirçelikspor karşısında da ilk dakikada gol yememiz oyun düzenimizi bozdu. Ancak maçın bitimine doğru bir gol bularak skora denge getirdik ve deplasmandan bir puan ile döndük. Uzun haftalar sonrasında bu bize moral oldu. Şimdi hafta sonu kendi sahamızda konuk edeceğimiz Kocaelispor maçına kilitlendik. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak galibiyet serisi yakalayacağız” diye konuştu.

 

Öte yandan Birinci, “Adana’da kendilerini ağırlayarak kafileye yemek veren Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in kardeşi Bülent Sonel’e ve iş adamı Orhan Saral’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor