Ofspor'da hedef 3 puan

Grup'ta 29. Haftasında Play-Off mücadelesi veren Altay’a konuk olacak olan Trabzon temsilcisi Ofspor, bugün hava yolu ile İzmir’e gitti. Bordo-Beyaz-Mavili takımda sakat olan Kılıçaslan ve kart cezalısı olan Andın Altay maçında forma giyemeyecek. Yarın Sa

Ofspor'da hedef 3 puan

Grup'ta 29. Haftasında Play-Off mücadelesi veren Altay’a konuk olacak olan Trabzon temsilcisi Ofspor, bugün hava yolu ile İzmir’e gitti.

 

Bordo-Beyaz-Mavili takımda sakat olan Kılıçaslan ve kart cezalısı olan Andın Altay maçında forma giyemeyecek. Yarın Saat 14.30 başlayacak olan bu zorlu müsabakayı orta hakem Onur Karabaş yönetecek. Ofspor Teknik Direktöre Mehmet Birinci, sakat ve cezalı olan iki oyuncularının haricinde bir eksiklerinin bulunmadığını söyledi. İzmir’e üç puan parolasıyla gittiklerini ifade eden Mehmet Birinci, “Biz maça çok rahat çıtacağız.

 

Ancak rakibimiz Play-Off’a kalmak için mücadele ettiğinden stres yapacaklar. Bizde bu yanlarından yararlanarak deplasmanda üç puanla Trabzon’a dönmek istiyoruz. Bunun içinde futbolcularıma güveniyorum” şeklinde konuştu. Bu sezon hedeflerinin ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu da dile getiren Ofspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, “Bunun içinde kalan tüm maçlarımızı kazanmak için oynayacağız” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor