Ofspor'da başkanlık seçimi

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'da, olağanüstü genel kurul yapıldı.Of Belediyesi toplantı salonundaki kongrede, mevcut başkan Olcay Saral başkanlığındaki tek listeyle seçime gidildi.Açık oylama usulüyle yapılan seçim sonucu Saral yeniden başkan seçi

Ofspor'da başkanlık seçimi

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ofspor'da, olağanüstü genel kurul yapıldı.

Of Belediyesi toplantı salonundaki kongrede, mevcut başkan Olcay Saral başkanlığındaki tek listeyle seçime gidildi.

Açık oylama usulüyle yapılan seçim sonucu Saral yeniden başkan seçilirken yeni yönetim kurulu Yunus Hacıahmetoğlu, Hüseyin Saral, Gökhan Küçükakyüz, Şükrü Atasoy, İsmail Hakkı Solaklı, Mustafa Şen, Başaran Tellioğlu, Cemil Çakıroğlu, Mazlum Holoğlu ve Barış Yanık'tan oluştu.

Saral, yaptığı konuşmada, geçen yıl 1,5 milyon lira borç ödediklerini belirterek, "5 Ağustos 2012'de kulübü devraldığımızda 4 milyon 641 bin lira resmi borç vardı ancak bu rakam daha sonra kayıtta olmayan borçlarla 5 milyon lirayı buldu. Resmi borcumuz bugün 3 milyon 600 bin lira civarına geriledi. Geçen yıl bunca sıkıntıya rağmen takımımızın ligde kalması en büyük başarımızdır. İnşallah yeni arkadaşlarımızla daha da güçlenen yeni yönetim kurulumuzla bu sene taraftarımıza daha iyi bir Ofspor izlettireceğiz" dedi.

aa_picture_20130831_543414_.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler