Ofspor yine berabere kaldı

Ofspor Türkiye Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’da oynadığı ikinci karşılaşmada da berabere kaldı. Ofspor  Pendikspor  ile deplamanında oynadığı zorlu mücadelede 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyuyamadı ve 8 dakika aralıklarla yediği 2 golle sahadan be

Ofspor yine berabere kaldı

Ofspor Türkiye Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’da oynadığı ikinci karşılaşmada da berabere kaldı. Ofspor  Pendikspor  ile deplamanında oynadığı zorlu mücadelede 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyuyamadı ve 8 dakika aralıklarla yediği 2 golle sahadan beraberlikle ayrıldı.Ofspor’Un gollerini  4. dakika da Mustafa Gürel ,49. dakika da Burak Denizli kaydederkenPendiksğpr’un gollerini ise Caner Erdoğan ve penaltıdan Arif Çoban attı.Öte yandan maç 2-0 devam ederken Ofspor’da Mustafa Suci çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Ofspor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem maç sonunda yaptığı açıklamada gördüklerini kırmızı kartın oyunlarını çok etkilediğini ve şanssız bir beraberlik aldıklarını söyledi.Gelecek haftalarda bu beraberliği telafi edeceklerini söyleyerek sözlerine son noktayı koydu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor